59,3% nadzienie makowe [35,4%*mak niebieski parzony, woda, cukier, 6,7%* skórka pomarańczowa, syrop glukozowy (z PSZENICY), 2,8%* rodzynki, powidło śliwkowe (przecier śliwkowy, cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat), skrobia modyfikowana, mąka PSZENNA, serwatka w proszku (z MLEKA), cukier inwertowany, MLEKO w proszku pełne, olej rzepakowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kakao, masa JAJOWA, MASŁO, aromaty, barwnik: karoteny, sól], mąka PSZENNA, cukier, olej rzepakowy, woda, masa JAJOWA, 1,2% MASŁO, serwatka w proszku (z MLEKA), drożdże, sól, białka MLEKA, barwnik: karoteny, aromat.
*-zawartość w nadzieniu.