Strona glownaO OskrobieProduktyPytania i odpowiedziPunkty sprzedazyFranczyzaKontakt
  Logowanie  
Zarejestruj się! Szukaj  
     Pytania i Odpowiedzi
  Współpraca
  Witam,czy posiadają Państwo jakiś punkt w Radomiu?Jeżeli nie -to czy biorą Państwo pod uwagę możliwość otworzenia takiego punktu?
  Czy musze wynajmować punkt pod franczyzne przed jego zatwierdzeniem. Cy wystarcze ze zadeklaruje chec wynajecia danego punktu.
  Czy jest możliwy odbiór - kupno czerstwego pieczywa i w jakiej cenie?
  Informacje o produktach
  Który z Państwa produktów zawiera najwięcej błonnika?
  Witam, czy posiadają Państwo w swojej ofercie produkty bezglutenowe?
  Znam walory smakowe Państwa pieczywa natomiast nie mam informacji o składnikach. Czy któryś z chlebów jest robiony na zakwasie naturalnym?, czy np. do produkcji chleba wiejskiego stosowane są tzw. ulepszacze? składniki przedłużające świeżość? Czy jakieś Państwa pieczywo można zaliczyć do zdrowej żywności?
  Witam kupiłam Państwa chleb razowy krojony wieloziarnisty. W opisie składu jest syrop skrobiowy. Co to takiego, czy ma coś wspólnego ze skrobią pszenną ? Odpowiedź jest dla mnie istotna gdyż moja córeczka nie trawi właśnie skrobi pszennej i jestem na etapie poszukiwania dla niej chleba, który nie zawierał by mąki pszennej i jej pochodnych. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Grażyna Maciejewska
  Witam, W pobliżu mego miejsca zamieszkania został otwarty sklep z Państwa produktami. Byłoby to dla mnie dużym ułatwieniem w codziennym życiu, gdybym mogła kupować pieczywo w tym miejscu. Do tej pory jeździłam po pieczywo do sąsiedniej miejscowości, chociaż jest kilka sklepów na miejscu.Problem jest w tym, że mam alergię na pszenicę i mleko. Które pieczywo w Państwa produkcji jest czysto żytnie?
  czy któryś z Państwa wyrobów nie zawiera mleka? i drugie pytanie czy któryś z Państwa wyrobów nie zawiera jajek? ze względu na uczulenie dziecka będę bardzo wdzięczna za odpowiedź - fanka wiejskiego
  które państwa wyroby są na zakwasie i z mąki pierwszego przemiału?
  witam, jaki jest procentowy udział mąki żytniej w chlebie warmińskim a kresowym? czy oba są na zakwasie czy na zakwasie i drożdżach?
  Proszę o informację czy w chlebie Dawnym jest choć śladowa ilość mleka. Dziękuję, Kinga Klichowicz
  Czy sprzedajecie bułki z oliwkami?
  Praca
  Czy są przyjęcia do pracy w firmie koło Kołbieli ?
  Czy jest jakaś oferta pracy na stanowisku kierowca?
  Na jaki adres mailowy należy wysyłać cv w sprawie pracy?
Czy są przyjęcia do pracy na wakacje ?
    Proszę przesłać swoje Cv na adres: praca@oskroba.pl
  Punkty firmowe
  Witam, Gdzie mogę składać skargi / zażalenia n.t pracowników piekarni (ekspedientki) pozdrawiam klient
  WITAM, GDZIE JEST PUNKT SPRZDAZY NA URSYNOWIE POZDRAWIAM, TOMASZ
  Od której otwarty jest wasz oddział w Piastowie ?
  Witam, potrzebujemy Państwa piekarnię w Warszawie na Tarchomini (Białołęka), to taka duża dzielnica, taka piekarnia jest tu bardzo potrzebna
 s Zadaj pytanie
 s Email